top of page

Vi har 6 trivelige familie/flersengsrom i den originale stilen fra 1915, tilsammen 20 sengeplasser. I tillegg har vi en sovesal med plass til 10 personer, og mulighet for teltplass med bruk av fasiliteter.

Baderom og toalett ligger separat i egne bygg. Det er et felles bad med dusj for damer og et bad med dusj for herrer. Her finner du også tørkerom.

Vi tilbyr overnatting med måltider, og det er mulighet for å smøre seg niste og fylle termos.

Tuva Turisthytte er en privat hytte som ikke mottar stønad fra turistforeningen eller andre organisasjoner, men vi gir rabatt for DNT-medlemmer med gyldig medlemskort.


 

DSC_5831.jpeg
fotografbjornsen_DSC_9397 – Kopi.jpg

Priser:

Alle priser gjelder pr.person, og inkluderer 2-rettes middag, frokost og overnatting. Niste og termos kommer i tillegg til ovennevnte priser. Priser for barn gjelder for barn som ikke er fyllt 13 år.

Overnatting på 4-sengs rom:                           Voksne Kr. 1070,- Barn Kr 535. ,-

DNT-pris overnatting på 4-sengs rom:          Voksne Kr. 1020,- Barn Kr. 510,-

Overnatting på 2-sengs rom:                          Voksne Kr. 1220,- Barn Kr.610,-

DNT-pris overnatting på 2-sengs rom:          Voksne Kr. 1170,- Barn Kr.585,-

NB! 2-sengs rom må forhåndsbestilles pga. begrenset kapasitet.

Overnatting på sovesal:                                   Voksne Kr 990,- Barn Kr. 495,-

DNT-pris overnatting på sovesal:                  Voksen Kr. 960,- Barn Kr. 480,-

Husk lakenpose eller sengetøy, eller kjøp engangs-sengetøy Kr. 100,-
Det er kun tillatt med sengetøy på rommene, på sovesal er det tillatt med sovepose.

Matpakke/lunch: 

Pr. skive / pr. slice      Kr. 20.-    

         

Til termosen:
Vann                           Kr.  25,-
Te/kaffe/toddy          Kr.  35.-

Annet:

Hundebur                   Kr. 100.-

Foto: Terje Bjørnsen

Praktisk info:

Eldre og familier bør forhåndsbestille - grupper må bestille på forhånd, også gjester med hund må forhåndsbestille. Har du spesifikke ønsker ifht. type seng/romløsning setter vi pris på om du opplyser oss om det ved booking. Dersom du ikke finner den romtypen du leter etter på nett, ta gjerne kontakt direkte med Tuva Turisthytte for å finne andre alternativer. 

Ring oss gjerne på +47 48219414 Eller send mail til tuva-tur@online.no


Innsjekk/utsjekk: Vennligst merk at seneste tidspunkt for innsjekk er kl. 18.00 på ankomstdagen. Dersom det er behov for sen innsjekk ber vi om at dere tar kontakt på tlf. 48219414 i forkant. Dersom det ikke er gjort avtale om sen innsjekk kan vi ikke holde av rommet, og ev. gjester på venteliste vil tilbys rommet. Utsjekk er senest kl. 10.00.

Måltider: Middag serveres kl.18.30 på ankomstdagen, og består av 2-retters middag og kaffe. Maten som serveres er ofte tradisjonsmat fra Norge. Dersom det skulle være behov for spesialkost pga. allergi o.a. må dette opplyses senest dagen før ankomst. NB! merk at gjester som ikke benytter seg av middag kl. 1830 likevel vil bli belastet for dette, med mindre annet er avtalt. Tidspunkt for frokost avtales ved innsjekk eller ila. kvelden. Det er mulighet for å smøre seg niste og få fylt opp termos. Pris på niste og termos kommer i tillegg til pris på opphold.

Hyttereglement: Gjester må selv ha med seg sengetøy eller lakenpose. Eventuelt kan engangssengetøy kjøpes ved innsjekk. NB! bruk av sovepose på rommene er ikke tillatt. Det er ikke tillatt å ta med hund på rommene, overnatting med hund må avtales på forhånd pr. telefon. Gjester som ikke overholder reglementet kan bli belastet for eksempelvis kostnad for rens av sengetøy og rom. Kl. 23.00 skal det være ro i hytta og aggregatet skrus av, dvs. at det ikke er strøm om natten.

Tuva Turisthytte har skjenkebevilling, og dermed er det ikke tillatt å nyte medbragte alkoholvarer på fellesområdene.
 
Overnatting med små barn: Fordi hytta er over 100 år gammel, er det ikke spesielt tilrettelagt for små barn. Er du usikker ifht. dette, ta gjerne direkte kontakt med oss på tlf./mail.

ad.jpg

Se hytta og våre fasiliteter i bildegaleriet her:

Tuva-Turisthytte_logo.jpg
bottom of page