Åpningstider for Tuva Turisthytte 2020

 

Sommer

Åpent for overnattingsgjester og åpen kafé fra 27. juni - 6. september 2020 :

Kaféen er åpen hver dag kl.11.00 - 17.00.

Vi serverer middag og frokost til våre overnattingsgjester, og tilbyr overnatting i 2-sengs og 4-sengs rom! Vi tar ikke gjester kun for overnatting.

Bestilling gjør du på mail til tuva-tur@online.no eller på tlf. til oss på nr. 48219414, det er dessverre ikke mulig å sende sms.

Dersom du ønsker et rask svar, vennligst ring.

NB! Hunderom må bestilles på forhånd.

Buss forbindelse Geilo - Tuva - Geilo i skoleferien, vennligst sjekk busstidene på turistkontoret 32095900.

I kaféen serverer vi varm og kald drikke, suppe, hjemmelagde kaker og selvfølgelig vafler, vårt varemerke. I tillegg har vi også en del kiosk varer. Vi har og skjenkebevilling for øl, vin og brennevin.

Spesielle smitteverntiltak sommer 2020:

I sommer vil det være noen endringer hos oss som følge av smitteverntiltak som vi er pliktige å følge. Vi ønsker å strekke oss så langt som mulig for å beskytte både våre gjester og ansatte mot å bli syke, og håper at dere som besøker oss viser forståelse for dette. Vi ønsker at du som besøker oss er ekstra oppmerksom på håndhygiene og gjerne bruker håndsprit, og at du holder avstand til de rundt deg. Dersom du skulle oppleve symptomer på Covid-19, ønsker vi at du venter med å besøke oss til du er symptomfri. 

Vi forsøker å holde oss godt oppdatert på  smitteverntiltak vi er pålagt å følge, samtidig som vi ønsker å tilrettelegge så godt som mulig for at du som besøker oss får et godt opphold. I sommer vil det dessverre ikke være mulig for oss å servere frokost i buffé, men vi tilbyr forhåndsbestilling av påsmurt mat til frokost og niste. Vi kan dessverre ikke ta imot dropp-in for overnatting, men ta gjerne kontakt med oss på mail for å gjøre en booking så hjelper vi deg gjerne. Vi vil tilby overnatting i 2-sengs og 4-sengs rom, men ikke sovesal med mindre regelverket endres. Fordi vi alle må holde litt ekstra avstand til hverandre tilbyr vi ekstra sitteplasser i et telt dersom det skulle være fullt inne i hovedbygget. Skulle du ha spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt med oss!

 

Avbestillings og sen ankomst:

 Avbestilling må skje senest 24t. før ankomst. Gjester som ikke avbestiller må påregne å betale et gebyr. 

Seneste innsjekk er kl. 18.00, med mindre det er gjort skriftlig avtale om sen ankomst. Dersom det ikke er gitt beskjed om sen ankomst og vi har stor pågang, vil bookede rom gis til ev. gjester som står på venteliste for rom. Dette gjøres i tilfelle kl. 18.00.

Vinter

Kafén er åpen 15. februar-26.april 2020.
Åpent hver dag, fra 11.00 til ca. 17.00, vennligst merk at i overnattingsperioden, er det åpent fra kl. 8.00 til 22.00, men

vaffelstekingen følger kafétidene. Kaféen er åpen HVER DAG siden vi bor på stedet.

Vi serverer varm og kald drikke, suppe ,div kaker og sist men ikke minst :

vaflene våre. Det er vårt varemerke - Tuvavafler!

Vennligst se skisporet.no ang. løypekjøring.

 

Overnatting 28. februar - 26. april. 

Vi serverer middag og frokost til våre overnattingsgjester, og du må gjerne forhåndsbestille! Vi tar ikke gjester kun for overnatting.

Bestilling gjør du på tlf. til oss på nr. 48219414, det er desverre ikke mulig å sende sms, mailadr: tuva-tur@online.no

Dersom du ønsker et rask svar, vennligst ring.

NB! Hunderom må betilles på forhånd.

 

Avbestillings og sen ankomst:

 Avbestilling må skje senest 24t. før ankomst. Gjester som ikke avbestiller må påregne å betale et gebyr. 

Seneste innsjekk er kl. 18.00, med mindre det er gjort skriftlig avtale om sen ankomst. Dersom det ikke er gitt beskjed om sen ankomst og vi har stor pågang, vil bookede rom gis til ev. gjester som står på venteliste for rom. Dette gjøres i tilfelle kl. 18.00.

 

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now